21/1/11

Trobada amb alumnes a la Biblioteca Valenciana de Sant Miquel dels Reis

El dimecres de matí, dia 6 d'abril, tindré un encontre amb alumnes de 2n cicle d'ESO i de Batxiller a la Biblioteca Valenciana de Sant Miquel dels Reis al voltant de les lectures de:
  • Amable (Ed. Tabarca)
  • Camí d'amor (Ed. Perifèric)
  • Els fantasmes del Lacrima Coeli (Ed. Bullent)

La informació que hi adjunte s'ha enviat als centres educatius perquè aquells professors que hi estiguen interessats ho sol·liciten.

1 comentario:

. dijo...

Tal volta no em recordis, ara farà cosa d'un parell de mesos vaig començar a seguir el teu bloc i no fa gaire he llegit "Camí d'amor" com vaig dir, ara fa un temps, que faria. Està força i bé i l'he recomanat a alguna amiga per a que el llegesca. Tot i així, posats a ser sincers, jo no sóc massa aficionat a les històries sentimentals.


Canviant de tema, i per presentar-me una mica volia comentar-te que temps ha et feres seguidor d'un bloc de Formentera (Illes Pitiüses) que es deia "Sa Barretina Vermella". Aquest bloc, com degueres observar, va començar a actualtizar-se menys sovint fins que un dia, de cop i volta, va tancar-se al públic acceptant només als convidats (No ens enganyem, no hi havia ningú convidat, a part de l'autor!)

El cas és que Sa Barretina s'esvaí però al mateix temps sortí un altre bloc apellat "Memòries d'una Sargantana" que és, si fa no fa, la continuació de Sa Barretina, però amb un rentat de cara nou.

Dic això per convidar-te a visitar-lo de tant en tant sempre que et plagui com bé vareu fer en el passat amb el bloc mare.